کتاب "پرورش ماهیان خاویاری" به تالیف دکتر بهرام فلاحتکار، استاد گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی  منتشر شد. 

ماهیان خاویاری به دلیل داشتن گوشت لذیذ از باارزش ترین آبزیان جهان محسوب می شوند. تخریب زیستگاه ها و صید بی رویه سبب کاهش ذخایر طبیعی آنها شده و به همین دلیل برخی کشورها به توسعه تکثیر و پرورش این ماهیان ارزشمند در سیستم های مختلف پرورش روی آورده اند. کتاب حاضر بر اساس نیازهای پرورش دهندگان و سفارش موسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در 6 فصل به شرح زیر تالیف شده است:

  1. معرفی گونه­ های مهم ماهیان خاویاری پرورشی ایران

  2. بخش های مختلف مزرعه پرورش ماهیان خاویاری

  3. آماده­سازی استخرها

  4. غذا و تغذیه

  5. عملیات پرورش

  6. بهداشت و بیماری ها

---------

ویراستار علمی: دکتر میرمسعود سجادی(استاد گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی)

ناشر: موسسه آموزش وترویج کشاورزی

نوبت چاپ: اول

شابک: 9786006570983